BOSHLANG’ICH SINFLARDA INTERAKTIV VA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QOʻLLASHNING AHAMIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf darslarida didaktik o‘yinlarning o‘rni va ahamiyati hamda ularning qo‘llash va foydalanish o‘quvchini ushbu metod orqali og‘zaki va yozma nutqini rivojlantirishda yoritilgan.