Zamonaviy ta’limda raqamli texnologiyalarning o‘rni. (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarning tutgan o‘rni, ularning o‘quv jarayoniga kiritilishi, onlayn ta’limning rivojlanishi, sun’iy intellekt va innovatsion texnologiyalarning ta’limga ta’siri keng yoritilgan. Maqolada raqamli transformatsiyaning  ijobiy jihatlariga e’tibor qaratib, raqamli texnologiyalar yordamida sifatli, qulay, adolatli va global raqobatbardosh ta’lim muhitini shakllantirish imkoniyatlarini ko‘rsatib beradi.