XATSHUNOSLIK EKSPERTIZASIDA KO‘P OBYEKTLI QO‘L YOZUV TADQIQOTLAR METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH. (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu tezisda sud-xatshunoslik ekspertizasining ko'p obyektli xatshunoslik tadqiqotlarini o‘tkazish asoslari yuzasidan amaliy harakatlar haqida batafsil bayon etilgan.