Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining nutqini o‘stirish va savodini chiqarishda ilg‘or pedagogik texnologiyalardan foydalanish (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Bu maqolada o‘quvchilarning darslarda nutqini o‘stirish va savodini chiqarishda turli didaktik o‘yinlardan foydalanish, metodik tavsiyalar haqida so‘z boradi.