O'QUVCHILARNING BILISH FAOLLIGINI OSHIRISHNING NAZARIY-PSIXOLOGIK ASOSLARINI STEAM ASOSIDA SHAKLLANTIRISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Mazkur  maqolada  o‘quvchilardagi  qobiliyatlarni  rivojlantirishda STEAM ta’lim texnologiyasining ahamiyati borasida va o'quvchilarning bilish faolligini oshirishning nazariy-psixologik asoslarini STEAM asosida shakllantirish usullari va samaradorligi haqida fikr yuritiladi.