MUSTAQILLIK YILLARIDA O‘ZBEKISTONDA TURIZM SOHASINING RIVOJLANISH TARIXI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi mustaqillikka erishgach, turizm sohasida olib borilgan islohotlar, qonunchilik bazasining takomillashuvi, infratuzilmaning rivojlanishi hamda ichki va tashqi turizmning kengayishi yoritiladi. Shuningdek, Prezident qarorlari va milliy strategiyalar asosida turizm sohasidagi bosqichma-bosqich taraqqiyot tahlil qilinadi.