UMUMINSONIY QADRIYATLARNING JAHONDAGI HAMJIHATLIKNI MUSTAHKAMLASHDAGI AHAMIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Maqolada umuminsoniy qadriyatlar, ularning ildizlari, jaxon xamjamiyati, uning qator muammolari, jaxon xamjamiyatining aloqalarini mustahkamlashda hamjixatlikni o‘rni xususida so‘z boradi.