Ekologik barqarorlik va raqamli innovatsiyalar: Qon topshirish tizimida zamonaviy yondashuv (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Donorlik jarayonlarining raqamlashtirilishi qog‘oz sarfini kamaytirish, ekologik barqarorlikni ta’minlash va sog‘liqni saqlash tizimi samaradorligini oshirishga xizmat qiladi. Avtomatlashtirilgan tizimlar donorlarni ro‘yxatga olish, qon banklarini boshqarish va donorlik ehtiyojlarini tahlil qilishni osonlashtiradi. Blokcheyn, IoT va sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanish donorlik jarayonlarini shaffof, xavfsiz va tezkor qiladi.