IXTISOSLASHTIRILGAN TARJIMADA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING O’RNI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada ixtisoslashtirilgan tarjimada zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati va qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi. Texnologiyalar tarjima jarayonini tezlashtirish, sifatini oshirish va murakkab soha terminologiyasini aniq ifodalash imkonini beradi. Shuningdek, texnologiyalarning ba’zi kamchiliklari va ularni yengish yo‘llari ham tahlil qilinadi.