"KLINIK ATAMASHUNOSLIK. KLINIK ATAMALARNI YASASH USULLARI" (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada klinik atamashunoslikning shakllanishi va rivojlanishida lotin tilining o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Klinik atamalarni yasash usullari, jumladan, prefiks, suffiks va so‘z ildizlari orqali yangi atamalar hosil qilish jarayonlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, lotin va yunon tillarining tibbiy terminologiyadagi o‘zaro ta'siri va zamonaviy tendensiyalar haqida ham so‘z yuritiladi.​