TA’LIM TURLARIDA CHIZMACHILIK FANINING OʻQITILISH HOLATI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimiz ta’lim tizimida yangilanayotgan islohatlar, yurtboshimiz rahbarligi asosida ilm-fan rivoji uchun qoʻyilayotgan tashabbuslar haqida gap boradi. Bundan tashqari, ta’lim tizimimizda chizmachilik fanini oʻrni va uni oʻqitilish holati yoritiladi. Prezidentimizni muhandislik va chizmachilik sohalariga e’tibor qaratmoqda va ta’limni rivojlantirish uchun bir qancha ishlarni amalga oshirmoqda. Ushbu ishlar haqida batafsil maqolada yoritilgan.