MAQSUD SHAYXZODA SO’NGI KUNLARDAGI INSONLAR (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Maqsud Shayxzoda  hayotining so‘ngi kunlari kimlar bilan uchrashgani haqida, u bilan uchrashgan insonlar bilan suhbat. Shayxzoda aql ma'nosidagina emas, siymo ma'nosida ham hammamizdan ajralib turardi. Muxtor og'aning beozor savoli unga erish tuyulmadi. Hamma vaqt, hamma muhit va sharoitda qalbini obod qilgan faxr tuyg'usini jo'shtirib yubordi