ZAMONAVIY HARBIY TA`LIMDA SOFT KOMPETENSIYALARNING MUHIMLIGI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada oliy harbiy ta’lim muassasalarida harbiy kadrlarni o‘qitish tizimining yangicha zamonaviy ko‘rinishida  “Soft” (yumshoq) kompetensiyalarni muhimligi, ularning o‘ziga xos xususiyatlari, ahamiyatli tomoni, shuningdek bo‘lajak ofitserlarni tayyorlashda ularning o‘rni va roli va asosiy tamoyillari yoritib berilgan.