MOLIYAVIY NATIJALARNI SHAKLLANTIRISH TARTIBI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada moliyaviy natijalarni shakllantirish. Moliyaviy natijalarning mohiyati va ahamiyati tartibi haqida ma'lumotlar berilgan.