TIL VA MADANIYAT: CHET TILLARNI O‘QITISHDA MADANIYATNI INTEGRATSIYA QILISH (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada chet tillarni o‘qitishda madaniyatni integratsiya qilishning ahamiyati va ta’lim jarayonidagi o‘rni yoritiladi. Chet tilini o‘rganish faqat grammatikani o‘zlashtirish bilan cheklanmay, balki shu til egalarining madaniyati, qadriyatlari va urf-odatlari bilan ham chambarchas bog‘liqdir. Mazkur maqolada madaniy komponentlarni o‘quv jarayoniga kiritish usullari, ularning samaradorligi va ta’lim sifatiga ta’siri haqida fikr yuritiladi.