IZOHLI LUG‘ATLARDA ATTORLIK LEKSIKASIGA OID SO‘ZLARNI BERISH TAMOYILLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqola hozirgi zamonaviy leksikografiyada dolzarb sohalardan  biri bo`lib kelayotgan attorlik leksikasiga oid birliklarni o`rganish,  va ularni izohli lug`atlarda berish tamoyillarini tahlil qilishga bag`ishlangan. Maqolada attorlik sohasiga oid leksik birliklar tanlab olingan bo`lib, ingliz va o’zbek tillari izohli lug`atlarida berish tartiblari to`g`risida fikr-mulohazalar  misollar asosida keltirilgan.