(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilini o’rganish va o’qitishda zamonaviy texnologiyalardan maqsadli va o’rinli tarzda foydalanish hamda dars beruvchi o’qituvchining o’z ustida ishlashi va izlanishi, o’ziga bo’lgan mas’uliyatni his etishi, darslarga o’ziga xos yangiliklar kiritishi, darsni esa o’quvchi yoshlar uchun qiziqarli va jonli tarzda bo’lishini ta’minlagan holatda olib borish haqida yozilgan.