(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini o’rgatish usullari hamda uning bolalar hayotidagi o’rni to’g’risida yozilgan bo’lib, hozirda ingliz tili dunyo tan olgan tillar qatoridan joy olayotgani bois, uni bog’cha yoshidan boshlash kerak. Shuningdek bog’cha yoshidagi bolalarning chet tili bilish darajasini oshirish uchun bir nechta foydali hamda samarali metodlar ham berib o’tilgan. Quyidagi metodlar orqali nafaqat ota-onalar balki o’qituvchilar ham bolalarning bilim olishlarini ma’lum bir darajada osonlashtiria olishadi. Maqolada ta’kidlab otilgan bir necha chet mamlakat olimlari ham o’zlarining qarashlari hamda tajribalaridan kelib chiqib turli xil chet tillarini organishda foyda beradigan ma’lumot va metodlar ham keltirib o’tirgan.