(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Maqolada o’smir yoshdagi bolalarning ta’lim-tarbiya sohasidagi inqirozlari va bu holatlarga yechimlar muhokama qilinadi. Maqola, o’smirlarning jinoyatga moyilligi, ta’limga qiziqishlarining susayishi va ota-ona hamda o’qituvchilarning tarbiyadagi roli haqida ma’lumot beradi. O’smirlarning ijtimoiy tarmoqlar va zamonaviy muhit ta’siridagi xatti-harakatlari yoritilib, ularga e’tibor, do’stona munosabat va tarbiyaning boshlanish davri haqida fikrlar bildiriladi.