(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada dunyo miqyosida ingliz tilini o‘rganishning ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Ingliz tili xalqaro muloqot vositasi sifatida keng qo‘llanilib, global ta’lim, ilm-fan, xalqaro ish imkoniyatlari va turizmda katta o‘rin tutadi. Shuningdek, raqamli olamda ingliz tilining o‘rni va ahamiyati ham yoritiladi. Maqola ingliz tilini bilishning shaxsiy va professional rivojlanishdagi foydalarini tahlil qilib, global muhitda muvaffaqiyatga erishish uchun uning zarur ekanligini ta’kidlaydi.