(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Mazkur maqolada ingliz tilini o‘rganishda nutq amaliyotining ahamiyati keng muhokama qilinadi. Nutq mashqlari orqali til o‘rganishda qanday qilib tez ravonlikka erishish, talaffuzni yaxshilash va so‘z boyligini oshirish mumkinligi ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, bu maqolada gaplashish amaliyotida qo‘llash mumkin bo‘lgan foydali strategiyalar va resurslar haqida ham ma’lumot berilgan.