(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ушбу ишда Тошкент вилояти Зангиота тумани, А.Икромов фермер хўжалиги томат, булғор экилган майдон тупроғи турли горизонтларидан ва шу майдонларни ўраб турган ёндош экосистемалари тупроғларидан олинган тупроқ намуналари фитонематодафаунаси тахлил қилинди.