(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Bugungi kunda innovatsion iqtisodiyot global iqtisodiy rivojlanishning asosiy omillaridan biri hisoblanadi. Innovatsiyalar yangi texnologiyalar, mahsulotlar va xizmatlar yaratish orqali yangi ish o’rinlari yaratadi va mavjud bandlik tizimini takomillashtiradi. Innovatsion iqtisodiyotda bandlikni takomillashtirish, iqtisodiy o’sishni tezlashtirish va ijtimoiy barqarorlikni ta’minlash uchun muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada innovatsion iqtisodiyotda bandlikni takomillashtirish masalalari tahlil qilinadi, mavjud muammolar aniqlanadi va ularni hal etish bo’yicha tavsiyalar beriladi.