(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tilini o‘qitish metodikasi, samarali usullar, turli yondashuvlar, zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash va o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirishning amaliy ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Ingliz tilini o‘qitishda yondashuvlarning o‘zaro uyg‘unligi va texnologiyalarning ta’limdagi o‘rni keng tahlil qilinadi, o‘quvchilarni jalb qilish va motivatsiyani oshirishga qaratilgan strategiyalar keltiriladi.