(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Sug’d yozuvlari namunalari Markaziy Osiyo mintaqasidan, jumladan, Afrosiyob, Panjirent, Mug‘ tog‘i, Yerqo‘rg‘on, Sharqiy Turkiston, Turkmaniston, Pokiston, Mongoliya va boshqa joylardan topilgan. Bu esa, sug’d yozuvining mintaqalar bo‘ylab keng tarqalganligining isbotidir.