(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Jahon iqtisodiyoti tez sur’atlar bilan rivojlanib bormoqda. Mamlakatimizning bu rivojlanish jarayoniga qo’shilib, u bilan birga rivojlanib, o’zgarishlarni boshdan kechirishda mamlakatimiz katta kuch va yuksak rivojlanishga ega bo’lish uchun mamlakat ijtimoiy-iqtisodiy hayotidagi yutuq va kamchiliklar, imkoniyat va shart-sharoitlarni e’tibordan qoldirmagan holda rivojlanishning ko‘zlangan daraja va samaralarga erishish yo‘llarini topish, ulardan maksimal darajada foydalanish, buning uchun zarur bo’lgan barcha chora-tadbirlarni amalga oshirish, eng muhim vazifa hisoblanadi.