(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Davlat-xususiy sheriklik kontekstida nodavlat maktabgacha ta ʼlim tashkilotlarini tashkil etish va faoliyat koʻrsatish jarayonini Qonunchilik bilan tartibga solish ushbu sohani samarali boshqarishning asosiy jihati hisoblanadi. Zamonaviy meʼyoriy-huquqiy hujjatlar maktabgacha yoshdagi bolalar uchun arzon va sifatli taʼlimni taʼminlashga qaratilgan davlat va xususiy sektor oʻrtasidagi sheriklik mexanizmlarini belgilaydi.