(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Мақолада ёш футболчиларнинг техник-тактик харакатлариниг натижалари тахлили келтирилган. Натижалар асосан футболчиларнинг тўп узатиш аниқлиги, нечта аниқ ва нечта ноаниқ туп узатгани кўрсатилган. Адабиётлар ва тажрибалар тахлили шуни кўрсатдики ўйиндаги аниқ тўп узатишлар самарадорлиги канча баланд бўлса ғалабага олиб келиш эхтимоли шунча юқори бўлади.