(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Avstraliyaning Sidney universitetida oʼtkazilgan taʼlim dasturi doirasida maktabgacha taʼlim ashkilotlarilari rahbarlari oʼrtasida keys oʼqitish metodlaridan foydalangan holda boshqaruv koʼnikmalarini rivojlantirishga qaratilgan loyiha amalga oshirildi. Dastur butun dunyo boʼylab turli taʼlim tashkilotlarilaridan 15 ta real boshqaruv holatlari tahlilini oʼz ichiga olgan.