(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ушбу мақолада грамматика, хусусан, морфологик тушунчаларининг психолингвистик таҳлили хусусида гап боради. Унда ўзбек тили матнларида атоқли отларнинг қўлланилиши билан боғлиқ ҳолатлар таҳлил қилинган.