(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Hozirgi davrda dars jarayonlarida ilg’or innovasion texnologiyalar, fandagi erishilgan yutuqlar va yangiliklardan o`quvchilarga yetkazib berish natijasida ta’lim samaradorligi oshib bormoqda.