(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada deontologiya, pedagogik deontologiyaning mazmunmohiyati, Knat etikasi, pedagogning deontologiyasi, kasbiy (professional) axloq, o‘qituvchi odobi, o‘qituvchi odobining o`ziga xos xususiyatlari, o‘qituvchilarning odob-axloqqa oid majburiyatlari, o‘qituvchi kasbiy vakolatining tarkibiy qismlari xususida fikr yurutilgan. Kalit so’zlar: deontologi