(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada o’zbek maqom san’atining tarixi, rivojlanish bosqichlari, sharq musulmon olamida maqom tizimlari yuzaga kelishi uchun zarur omillar haqida ma’lumot berilgan.