(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning ijtimoiylashuvi, uning bosqichlari ,turlari, shu bilan birga ijtimoiy munosabatlarning o‘ziga xos xususiyatlari va ularni o`rganishda sotsiomadaniy yondashuvlar haqida so‘z boradi.