(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Ushbu maqolada elektron ta’lim platformalarining mohiyati, turlari, afzalliklari va kamchiliklari, O’zbekistondagi holati hamda kelajak istiqbollari ko’rib chiqilgan. Tadqiqot natijasida raqamli ta’lim tizimlarini rivojlantirishning asosiy yo’nalishlari va tavsiyalar ishlab chiqilgan. Maqola ta’lim sohasidagi mutaxassislar, o’qituvchilar va tadqiqotchilar uchun mo’ljallangan.