(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Ushbu maqola nogironligi bo‘lgan shaxslarning ijtimoiy hayotdagi o‘rni masalasini ko‘rib chiqadi va ushbu mavzuda ta’lim olish orqali jamiyatda o‘z o‘rniga ega bo‘lishini ta’kidlaydi.