(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
raqamli texnologiyalarning paydo bo’lishi ta’lim amaliyotini, xususan, mexanika ta’limi sohasida inqilob qildi. Simulyatsiya dasturlari va virtual laboratoriyalar talabalar uchun interfaol, immersiv va moslashuvchan muhitlarni ta’minlash orqali o’rganish tajribasini yaxshilashning innovatsion usullarini taklif qiladi.