(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Mazkur tezisda neyrobiologiya fanida o‘rganish va xotira jarayonlarining biologik hamda neyrofiziologik asoslari tahlil qilinadi. Neyronlar faoliyati, sinaptik plastiklik, neyromediatorlar roli va miya tuzilmalarining funksiyalari ilmiy jihatdan yoritiladi. Shuningdek, ushbu jarayonlarning ta’lim tizimidagi ahamiyati va amaliy qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi.