(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Teoriyalıq materiallarǵa qaraǵanda til biliminde kishi klass taypadaǵı semantikaliq tárepten jaqın bolǵan feyillerdi birlestirip kórsetedi, biraq olardıń hár biri ulıwma mániske qosımsha túrde túrli reńlerdi sáwlelendiredi, yaǵnıy hár qıylı formalardıń orınlanıwında sintaksisti qóllanıwda dep belgileydi.