(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston iqtisodiyotida investitsion faoliyatni rivojlantirishning ahamiyati, investitsiyalarni boshqarish mexanizmlari hamda ularni takomillashtirish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, investitsion muhitni yaxshilash, xorijiy va mahalliy investitsiyalarni jalb etish, davlat va xususiy sektor hamkorligini rivojlantirish bo‘yicha ustuvor yo‘nalishlar yoritilgan.