(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Ushbu maqola bugungi hayotimizdagi elektron kitoblar haqida bo‘lib, hozirgi globallashuv va raqamlashtirish jarayonida axborot texnologiyalarining jadal rivojlanishi natijasida an‘anaviy axborot manbalari bilan bir qatorda elektron resurslardan foydalanish kengayib bormoqda. Shunday resurslardan biri elektron kitoblar bo‘lib, ular bilim va axborotni tezkor, qulay hamda samarali yetkazib berishda muhim o‘rin tutadi.