(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2026)
Ushbu maqolada oʻsmirlar nutqining psixolingvistik xususiyatlari, ularning xulq- atvorlaridagi ijobiy va salbiy oʻzgarishlar, jahon tilshunosligida ushbu yoʻnalishda olib borilayotgan islohotlar, tadqiqotlar tahlil qilib yoritilgan.