(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik kompetentlikni shakllantirish jarayonida elektron darsliklar texnologiyasining samaradorligi tahlil qilinadi. Elektron darsliklar interaktiv va multimediya imkoniyatlari orqali o‘quv jarayonini yaxshilash, o‘qituvchi va talabaning faol ishtirokini ta’minlashda muhim vosita hisoblanadi. Tadqiqotda elektron darsliklar pedagogik kompetentlikni rivojlantirishga ta’siri, ularning ta’lim jarayonidagi afzalliklari va foydalanish usullari o‘rganilgan. Maqola natijalari pedagogik faoliyatda zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.