(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Talabalik davri yoshlikning eng muhim bosqichlaridan biri bo‘lib, o‘quv jarayonlari davomida turli stress omillarining ta’siri talabaning salomatligi va ta’lim jarayonlariga jiddiy ta’sir ko‘rsatadi. Stressning zararli ta’sirlarini o‘rganish va stressga barqarorlikni oshirish bugungi kunda dolzarb masala hisoblanadi.