(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga tabiiy fan darslari orqali tabiiy resurslardan oqilona foydalanish ko‘nikmalarini shakllantirishning pedagogik asoslari, metodlari va samarali usullari tahlil etiladi. O‘quvchilarda ekologik madaniyatni rivojlantirish, tabiatga ehtiyotkorona munosabatni shakllantirishda o‘yin, tajriba, muammoli vaziyat va amaliy mashg‘ulotlarning ahamiyati yoritiladi.