(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Mazkur tezisda biologik fanlar doirasida ingliz tilida samarali muloqot qilish, ayniqsa muammoli (problem-based) yondashuvlar orqali muloqotni rivojlantirish masalasi ko’rib chiqiladi. Ilmiy-texnikaviy axborot almashinuvining ko’payib borayotgani biologiya sohasida ingliz tilida to’g’ri va aniq ifodalash zaruratini oshirgan. Tezisda biologik kontekstda muloqot ko’nikmalarini shakllantirish bo’yicha metodik yondashuvlar tahlil qilinadi hamda amaliy tavsiyalar beriladi.