(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Maqolada Alisher Navoiy va jadid namoyandalari asarlari orqali bugungi kun yoshlarini tarbiyalash, ularning ma’naviy dunyosini shakllantirish haqida mulohazalar yuritilgan. Adiblar asarlaridagi odob-axloq masalalari bugungi kundagi yoshlar tarbiyasiga nechog‘lik zarurligi misollar asosida berilgan.