(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Jismoniy tarbiya va sport bilan shug‘ullanish, o‘zaro halol raqobat bilan musobaqalashish kabi ishlarga Payg‘ambarimiz Muhammad sallollohu alayhi vasallam tomonidan rag‘batlantirilgan. Xususan, hadisi shariflarda kamon otish, ot chopish, kurash, suzish va jang qilishga o‘xshash sport turlari bilan shug‘ullanishga chaqirilgan.