(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Bu maqolada o‘quvchilarning darslarda nutqini o‘stirish va savodini chiqarishda turli didaktik o‘yinlardan foydalanish, metodik tavsiyalar haqida so‘z boradi.