(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTERDISCIPLINARY SCIENCE, 2025)
Raqamli transformatsiya bugungi kunda barcha sohalarni, xususan, xalq taʼlimi tizimini tubdan o‘zgartirmoqda. Endilikda faqat o‘quv jarayonini emas, balki taʼlim boshqaruvini ham media texnologiyalar vositasida yangicha asosda tashkil etish dolzarb vazifaga aylangan. Media vositalarining samarali boshqaruvdagi o‘rni taʼlim tizimini yanada ochiq, shaffof va interaktiv qilish imkonini bermoqda.